viernes, 1 de agosto de 2008

despertaferro

Desperta Ferro!!!!!!!!!!! la beguda energètica per despertar els catalans adormits....

Aquesta és la imatge corporativa més coneguda dels productesXECNA (Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional ).
Els productes XECNA ens arriben d'una empresa familiar situada a la Catalunya Nord, Perpinyà. La seva distribució tal i com expliquen està bassada en el boca-orella i els establiments tenen que tenir una sèrie de requisits, el més important és que siguin comerços compromesos amb l'orgull català.
Poc a poc i bona lletra seria la filosofia principal d'aquesta marca que a hores d'ara ens ofereix un total de 14 productes.
Podem realitzar tot un àpat amb els productes d'aquesta marca, començant per vermuth, cervesa, cava, cola-catalana,wisky, refrescos .....

L'enèrgètic "Desperta Ferro" és va presentar el mes de maig del 2007. Aquest és un dels productes líders de la marca.
Xecna defineix el "Desperta ferro" com : es el crit almogàver que referma el compromís dels catalans , amb la nostra pàtria . Però la definició que més m'agrada és: desperta ferro per despertar als catalans adormits.
A més d'un li tindrien que donar via intravenosa. Un d'ells que l'empresa XECNA li podría fer un regal d'un parell de tones, és el flamant Puigcercós que amb noticies com les d'avui no és veu cap tipus de renovació dins d'ERC. M'agrada observar com els que durant anys i panys han criticat a CIU ara els falten places per col.locar a tot María Cristina.


A Cerdanya en pots trobar a bellver al supermercat d'en Toni Vigo i a Puigcerdà a la carniceria Mas Blach, (cal mingo)

escrit cedit per Mar Roca i Sol

1 comentario:

Unknown dijo...

Marc moltes felicitats pel blog. M'agrada veure que també domines la xarxa a banda de la "botifarra".
He pensat que et possaré a la llista dels meus blogs per a visitar cada dia, o sigui posarem un link, així d'aquesta manera la gent que em visita a mi també entrarà al teu blog.
Això si com molt bé saps el blog s'ha de tenir amb un minim d'actualització, o sigui que un parell de coses a la setmana no estraria gens malament.
Muakissssssssssssss!!!!!!!!!!!